Stort pikhoved min våde fisse

Jun 11, - Modvilligt mærkede jeg hvordan min fisse blive fugtig, jo hårdere hun . Århh det syn, min trusser blev driv våde over synet af den store pik der. May 18, - Til min nu store undren kunne jeg se at lamelgardinerne var trukket Hans pik voksede sig stor og stiv imens Eva slugte pikken til roden. Tempoet blev sat op og pikken smuttede længere og længere ind i den våde fisse. Jette og jeg havde kysset en del og min pik var da også gentagende gange op i min store pik, Jette vendte sig grader og lod sin fisse glide ned over min pik. jeg Vi nussede og kærtegnede hinanden, våde kys, og jeg begyndte stille og. May 15, - Med din ene hånd fører du pikken op i min våde fisse og støder den Din pik er stor og hård som aldrig før, og jeg gør mit bedste for at sutte.

Jun 11, - Modvilligt mærkede jeg hvordan min fisse blive fugtig, jo hårdere hun . Århh det syn, min trusser blev driv våde over synet af den store pik der.

Dec 16, - Det var med stor spænding, jeg kikkede efter i min mailboks næste dag. .. Min vilje lå i min våde kønsåbning. Han måtte have fornemmet, at jeg nu var åben for hans pik, han trak sine fingre ud af min fissen, og besteg min. Jette og jeg havde kysset en del og min pik var da også gentagende gange op i min store pik, Jette vendte sig grader og lod sin fisse glide ned over min pik. jeg Vi nussede og kærtegnede hinanden, våde kys, og jeg begyndte stille og.

Dec 16, - Det var med stor spænding, jeg kikkede efter i min mailboks næste dag. .. Min vilje lå i min våde kønsåbning. Han måtte have fornemmet, at jeg nu var åben for hans pik, han trak sine fingre ud af min fissen, og besteg min.

Jeg er en pige på 15 år ;) Min kæreste har en pik på omkring 18 - 19 cm i kan slikke dig så er det mere vådt og nemmere. hvis i bruger kondom kan det gøre ondt siger hun ikke kan mærke den, og jeg selv syntes hendes fisse er alt for stor. Dette fik hende til at udspørge mig om Mike om hvor stor han var. Jeg sagde til . Mike puttede sin pik så tæt på min hustrus fisse, at den rørte hendes behåring. “Lidt tættere”, bad jeg ham og hans pik rørte nu hendes våde læber. “Rør jer ikke”.

En dejlig feriegæst - del 1 - af Ellinor

Han var jo til min store overraskelse nærmest en ung mand. og greb om hans stive unge pik, medens han hurtigt fandt min våde kusse og lod en finger danse. Dette fik hende til at udspørge mig om Mike om hvor stor han var. Jeg sagde til . Mike puttede sin pik så tæt på min hustrus fisse, at den rørte hendes behåring. “Lidt tættere”, bad jeg ham og hans pik rørte nu hendes våde læber. “Rør jer ikke”.

Jette og jeg havde kysset en del og min pik var da også gentagende gange op i min store pik, Jette vendte sig grader og lod sin fisse glide ned over min pik. jeg Vi nussede og kærtegnede hinanden, våde kys, og jeg begyndte stille og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail